De vrijheid van elektrisch rijden 


De geweldige vrijheid die Renault je biedt met de elektrische modellen is ontstaan door vele jaren ervaring. Renault is sinds 2011 pionier op het gebied van elektrisch rijden.

Kiezen voor elektrisch rijden met Renault, is kiezen voor expertise. Maar ook voor zorgeloosheid. Voor verder weg rijden, voor overal op optimaal laadvermogen kunnen opladen, voor zekerheid en natuurlijk voor vrijheid.

 

MARIELLERENAULT

Mariëlle Flens zingt Laad Me

 

Niemand kan de vrijheid achter Laad Me zo groots en uitnodigend laten klinken als de jonge, opkomende zangeres Mariëlle Flens. Je kent haar wellicht nog van The Voice of Holland. Net als onze elektrische auto’s, staat ook zij voor een nieuwe generatie. We kunnen haar verder de hemel in prijzen, maar het beste kun je gewoon naar haar luisteren.

Luister lied Laad Me - Spotify Luister lied Laad Me

Laadme

De voordelen van elektrisch rijden

 

 

De elektrische modellen van Renault hebben een ruime actieradius, je kan in de ZOE tot wel 395 km* ver rijden. Je gebruikt de slimste oplaadtechnologie waarmee je overal op optimaal vermogen kunt opladen én je profiteert van het aantrekkelijke financiële plaatje en overheidssubsidies. Om dat laatste nóg aantrekkelijker te maken, geeft Renault jou t/m 4 januari 2021 nog eens € 2.500,- Renault Subsidie**.

 

Bekijk alle voordelen

 

Collage

Ontdek de Renault ZOE 

De 100% elektrische Renault ZOE, staat voor 100% nieuwe generatie. Comfort en design met respect voor het milieu. De stoelbekleding bijvoorbeeld, is van 100% gerecycled materiaal.

MEER OVER DE RENAULT ZOE

Meer informatie over Renault

 

 

*Het WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden, versieniveau, uitrusting en de belading van de auto. 

**Vanafprijs betreft de nieuwe Renault ZOE R110 Life Batterijkoop € 33.590,- minus € 2.500,- Renault Subsidie. Genoemde Renault Subsidie wordt betaald door Renault Nederland, geldig voor orders t/m 4 januari 2021 met een uiterste registratiedatum van 30 april 2021. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument Lees hier de volledig voorwaarden. Als particuliere klant kun je aanspraak maken op de overheidssubsidie voor elektrische personenauto’s bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte 100% elektrische Renault vanaf 4 juni 2020. Voor nieuwe elektrische auto’s is al meer subsidie aangevraagd dan het jaarbudget voor 2020. Dit geldt voor koop en lease. Dien je een aanvraag in nadat het jaarbudget op is? Dan wordt je aanvraag doorgeschoven naar 2021. Heb je nog geen aanvraag ingediend, maar ben je dit wel van plan? Het indienen van aanvragen blijft mogelijk, doe dit wel binnen maximaal 60 dagen na het ondertekenen van de koopovereenkomst. Op renault.nl/subsidie hebben wij de belangrijkste vragen en antwoorden voor je samengevat om je alvast op weg te helpen. Raadpleeg www.rvo.nl/sepp voor de door de overheid gestelde voorwaarden aan deze regeling.